Esittely meistä

Olen Antti Korolainen. Opiskelen viimeistä vuotta Mahista eli kaksoistukintoa Ylä-Savon ammattiopistossa sähkö-ja automaatioasentajan perustutkintoa, ja ylioppilastutkintoa Iisalmen Lyseossa.
Olen ollut Ponssella työssäoppimassa keväällä 2014.
10. viikkoa kokoonpanossa, ja 10. viikkoa kesätöissä, josta osan kokoonpanossa ja osan laitoshuollossa.
Työssäoppimassa olessani suoritin muutamia näyttöjä metsäkoneiden huolto- ja kokoonpanotöistä, sekä hydraliikka asennuksista.

Olen Janne Kivioja ja opiskelen ajoneuvoasentajaksi Ysaolla. Ponssella työkokemusta on tullut useaan otteeseen, ensimmäisen kerran kesätöiden muodossa viisitoista vuotiaana.

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

4.11.2014

Aamukahvin jälkeen vaihdoimme Wisentiin konepellin kiinnikkeet ja säädimme konepellin kohdalleen, koska jossain rytäkässä konepellinkiinnikkeet oliva taipuneet ja konepelti oli pois oikealta paikaltaan. Kun olimme saanut konepellin paikolleen rupesimme vaihtamaan kahta nosturin käännön sylintereistä ja tottakai laitoimme samalla uudet tiivisteet myös mäntiin. Loppupäivästä kerkesin vielä asentaa tarroja, sekä suoristella työvalojen koteloa näppärää pientä tunkkia apuna käyttäen.


 After morning coffee we changed the hood's hinges and adjusted it. When we finally got the hood in place, we started working on lifting booms tunring sylinders, and changed the pisitons seals. Rest of the day I put on some stickers and Janne fixed rooflightings frame.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti