Esittely meistä

Olen Antti Korolainen. Opiskelen viimeistä vuotta Mahista eli kaksoistukintoa Ylä-Savon ammattiopistossa sähkö-ja automaatioasentajan perustutkintoa, ja ylioppilastutkintoa Iisalmen Lyseossa.
Olen ollut Ponssella työssäoppimassa keväällä 2014.
10. viikkoa kokoonpanossa, ja 10. viikkoa kesätöissä, josta osan kokoonpanossa ja osan laitoshuollossa.
Työssäoppimassa olessani suoritin muutamia näyttöjä metsäkoneiden huolto- ja kokoonpanotöistä, sekä hydraliikka asennuksista.

Olen Janne Kivioja ja opiskelen ajoneuvoasentajaksi Ysaolla. Ponssella työkokemusta on tullut useaan otteeseen, ensimmäisen kerran kesätöiden muodossa viisitoista vuotiaana.

perjantai 7. marraskuuta 2014

5.11.2014

Aloimme tekemään samaan Wisentiin 1200h huoltoa. Vaihdoin öljyt kaikkiin pyörän napoihin, kiristis/tarkastin kireyden renkaiden, kartaanin, ym. pulteista ja rasvasin niveliä ja laakereita, vaihdoin myös akunja korjasin sulakerasian metalli kehikon.
Töiden jälkeen kävimme korjaamo päälikön kanssa syömässä, sekä katsomassa paikallisen jääkiekko joukkueen pelin.


6.11.2014

Aamun aloitin poraamalla sisään katkenneen pultin, ja tekemällä uuden kierteen.
Seuraavaksi rupesin vaihtamaan takatelin perään kardaaniakselin stefoja, mutta kasaaminen siirtyi huomiseen koska varastossa ei ollut kaikkia tarvittavia osia.
Ennen lounasta irroitimme jannen kanssa huonoksimenneitä letkuja ventiilipöydän ja nosturin väliltä. Lounaan jälkeen Johan opetti meille miten uusia letkuja valmistetaa (miten tehdään oikean mittaisia ja oikean laisilla päillä ja mitä välivaiheita hommaan kuuluu.)Teimme letkut valmiiksi ja asensime paikoilleen. Päivän päätteeksi vaihdoimme vielä laakerin ja tapin nosturin nostosylinterin toiseen päähän.

7.11.2014

Liimasin aamusta tarrat koneen toiseen kylkeen ja laitoin uusia lämpöeristeitä konepellin sisäpinnalle. Loppupäivä kulu kardaanin kanssa painiessa, kun laitoin uudet tiivisteet takteliin kardaani aksellille ja yrittäessä saada kartaanin takaisin paikoilleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti